Chili Con Carne

de maria87ro in Vita, 27 Mai 2010 | 7853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri de ulei
  • 1 ardei gras taiat bucatele
  • 1 ceapa taiata bucatele
  • 1 kg carne de vita tocata
  • 200 ml vin rosu
  • 250 ml bulion
  • 7 catei usturoi pisat
  • 2 lingurite boia de ardei iute
  • 2 lingurite de chilli
  • 2 lingurite busuioc uscat
  • 2 lingurite patrunjel uscat
  • 2 lingurite oregano uscat
  • 1 lingurita piper macinat
  • o lingurita de sare
  • 400g fasole rosie boabe fiarta
  • 3 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chili Con Carne:

Incingeti uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Puneti ardeiul ci ceapa pana se calesc. Apoi adaugati carnea si amestecati pana se rumeneste. Adaugati vinul si continuati sa amestecati pt cateva minute. Apoi se pun in tigaie usturoiul si bulionul urmati de busuioc, oregano, patrunjel, piper si sare.

Fierbeti amestecul la foc iute iar apoi aduceti la foc mic si lasati tigaia acoperita pentru 30 de minute.

Adaugati fasolea si amestecati. Dupa 10 minute adaugati faina si amestecati pana se incorporeaza in amestec. Mai lasati la foc mic inca 10 minute.

Sursa foto

TIPS-URI

1

Se serveste intr-o tortilla sau cu nachos

Daca ti-a placut reteta noastra "Chili Con Carne" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Roxana 1

27.05.2010, 17:02

noi mancam cu orezfoarte bun

madi_marin 1

27.05.2010, 17:24

de mancarica asta doar am auzit, n+am gustat+o niciodata.... dara arata foarte bine....

maria87ro 1

27.05.2010, 17:56

Ma bucur ca va place! Sa imi spuneti cum v-a iesit!
O sa ma adaug zilele urmatoare cateva din retetele mele preferate.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de stevie