Chipsuri din cartofi

de monik80 in Mancare copii, 18 Mar 2015 | 5117 vizualizari

 

Stiu,e ceva banal,dar copiii mei au avut pofta de chipsuri si am preferat sa le fac acasa,si o sa va arat si voua rezultatul:))

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi mari
  • ulei
  • sare
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri din cartofi:

Curatam cartofii si ii taiem in felii foarte subtiri,ii spalam bine cu apa rece,si dupa ce i-am spalat ii mai lasam vreo 5 min in apa rece.Dupa aceea ii stergem foarte bine de apa cu un prosop de bucatarie.Punem uleiul la incins,trebuie sa fie foarte bine incins,cam 90 grade,si punem feliile de cartofi(nu punem multe odata fiinda nu o sa se prajeasca bine),eu i-am lasat cam 5 min,si i-am intors de mai multe ori de pe o parte pe alta.Cand sunt prajiti ii scoatem pe un prosop  de bucatarie,dam cu sare pe ei(eu am pus si boia de ardei).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri din cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vafe aperitiv cu ingrediente de pizza