Churros

de - Andreea - in Dulciuri, 28 Iul 2013 | 8367 vizualizari

 

By Anamaria Cook

 

INGREDIENTE

  • 120 ml lapte
  • 100 ml apa
  • 150 gr faina
  • 1 praf sare
  • 125 gr unt
  • 4 oua
  • 1 lingura zahar
  • ciocolata topita ptr servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Churros:

Punem la fiert la foc mediu, laptele,apa,untul si zaharul.

Cand amestecul incepe sa fiarba se inchide focul.Se adauga toata faina si se amesteca cu ajutorul unui mixer pana ce va avea consistenta unei mamaligi.

Lasam sa se raceasca putin si apoi adaugam pe rand ouale.Dupa fiecare ou amestecam foarte bine.Nu se adauga urmatorul ou pana ce primul ou nu a fost amestecat bine in compozitie.

Trebuie sa avem un aluat moale si lipicios.

Punem aluatul intr-un posh.

La foc potrivit punem o tigaie cu ulei.Cand acesta e incins punem din compozitie .Eu am format bastonase turnind din posh in uleiul incins.

Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti se scot pe un servet de hartie si se servesc cu ciocolata topita .Eu am folosit ciocolata alba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Churros" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Churros