Ciabatta cu cascaval si ceapa verde

de -Licurici- in Sandvisuri, 11 Sep 2015 | 5183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc ciabatta
  • 12 felii branza topita
  • 10 felii cascaval
  • 2 cepe verzi
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciabatta cu cascaval si ceapa verde:

Painea se taie pe lungime, dar nu pana jos, apoi pe latime, sa se formeze patrate intre taieturi.

Ceapa se taie rondele, untul se topeste, apoi le amestecam. Feliile de cascaval si branza topita se adauga printre increstaturile din paine, apoi se pune si amestecul din ceapa si unt.

Am invelit painea in folie si am bagat-o la cuptor pentru 10 min, apoi am eliminat folia si am mai lasat 20 min, pana s-a topit cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciabatta cu cascaval si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu snitel de pui si cascaval