Ciocanele de pui cu orez si legume -INIMIOARA

de ela in Pui, 24 Feb 2010 | 7123 vizualizari

 

un meniu indragostit

 

INGREDIENTE

  • 10-12ciocanele
  • cate o lingurita de boia dulce
  • coriandru
  • maghiran
  • ghimbir
  • busuioc
  • oregano
  • cimbru
  • putina sare
  • piper dupa gust
  • 1punga speciala pentru cuptor
  • 200gr orez pentru pilaf
  • 1ardei rosu
  • 1conserva ciuperci
  • 2morcovi mici
  • o ceapa mare
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2linguri bulion
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu orez si legume -INIMIOARA:

Se amesteca toate condimentele intr-un castronas.Se spala pulpele,se sterg si se pun in punga de plastic speciala termorezistenta.Se rastoarna condimentele in punga si se intoarce punga pe toate partile pentru a se prinde condimentele de carne.Se leaga punga si se gaureste cu o scobitoare in vreo sase locuri.Se pune punga intr-o .Otava si se da la cuptor 60-70minute,in functie de cum coace aragazul fiecareia.Intre timp se curata ceapa si se marunteste,ardeiul si morcovul la fel,ciupercile se taie si ele marunt si se pun toate intr-o tagaie wook cu putin ulei si apa.Se lasa la distuit 30minute apoi se adauga orezul,spalat in prealabil si tinut in apa lasand pe foc inca 15minute pana fierbe si orezul.Se pune intr-o tava in forma de inima o folie de prospetime si se rastoarna orezul.Se lasa sa se raceasca bine apoi se rastoarna pe o farfurie.Se orneaza cu masline.Pulpele bine rumenite se scot din cuptor,se deschide punga cu grija sa nu iasa brusc aerul fierbinte.Se aseaza pe farfurie langa inima de orez.Se seveste cu salata verde sau castraveti murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu orez si legume -INIMIOARA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci la cuptor