Ciocanele invelite in bacon cu cartofi la cuptor

de gabrielasfechis in Pui, 24 Ian 2017 | 2120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 ciocanele
  • 100 gr bacon sau 7 fasii
  • 8 cartofi medii
  • condimente:
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele invelite in bacon cu cartofi la cuptor:

Spalam bine ciocanelele si le curatam de piele. Apoi, le condimentam si le invelim in fasii de bacon. Le asezam in tava in care punem ulei de masline.

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in patru. Ii condimentam si ii asezam langa ciocanele in tava. Punem putina apa din loc in loc. Deasupra tavii, punem folie de aluminiu si dam la foc mic, la cuptor, timp de 2 ore.

Dupa 2 ore, luam folia de aluminiu de deasupra si mai lasam inca 20 de minute.

Se serveste cald.

Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele invelite in bacon cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui si pulpe aromate la cuptor