Ciocolata raw

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 24 Noi 2015 | 6138 vizualizari

 

Curioasa din fire am vrut de ceva vreme sa incerc acest tip de ciocolata.
Am gasit unt de cacao bio asa ca m-am pus pe treaba. Este foarte usor de facut si se topeste in gura .

Am folosit indulcitor Green Sugar

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt cacao
  • 50 gr alune de padure prajite si macinate
  • 40 gr green sugar, sau alt indulcitor
  • praf de sare
  • 2 linguri cacao sau corab
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata raw:

Alunele de padure le prajim , le curatam in palme de coaja si le maruntim . Eu le-am dat prin rasnita,dar se pot taia cu cutitul .

Untul de cacao il punem intr-o craticioara la incalzit. Adaugam indulcitorul si amestecam pana cand se dizolva , sau daca aveti indulcitor lichid se poate folosi . Luam de pe foc .

Adaugam alunele , 2 linguri de cacao sau corab si amestecam energic ca sa nu se faca gogoloase.

Punem amestecul obtinut in forme special sau in forme de briose si dam la frigider pana se intareste .

Pofta buna .

 P.S. Gustati daca este suficient de dulce , daca mai trebuie mai adaugati indulcitor 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata raw" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Corinuta 1

25.11.2015, 11:43

Woow! Superba si cred ca si buna!

miki_a 1

26.11.2015, 00:18

O reteta de ciocolata foarte buna si sanatoasa!

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 15:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert ciocolata de casa naturala cu zmeura