Ciolan afumat in vas roman

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 7 Iul 2010 | 11759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .1 buc. ciolan afumat
  • .ulei de masline
  • .rozmarin
  • .sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat in vas roman:

Ciolanul afumat se cresteaza in 3-4 locuri si apoi se stropeste cu putin ulei de masline si sos de soia.Se condimenteaza cu rozmarin , se aseaza in vasul roman in care am pus 1/2 cana de apa si se da la cuptor unde se tine pana cand se rumeneste bine. Se scoate din cuptor, se taie felii si se serveste alaturi de o garnitura.Eu am preferat drept garnitura un amestec de legume.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (39)

Bucataras Medi 1

09.07.2010, 10:09

Multumesc, Mihaelar!....................

ana 1

09.07.2010, 12:19

Nu stiu de ce nu am dat peste bunatatea aceasta pana acum

elena1988 1

22.03.2011, 18:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui gratinate in vasul roman