Ciorba a la grec

de ella 87 in Ciorbe, 5 Ian 2015 | 6365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • orez
  • un borcanel de smantana
  • 2 galbenusuri de ou
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • vegeta
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba a la grec:

Am fiert pulpele impreuna cu o ceapa, sare si vegeta... dupa ce au fiert, ceapa am scos-o, carnea am taiat-o bucatele. 
Morcovii i-am dat pe razatoare, am spalat orezul si am pus la fiert impreuna cu supa... am lasat sa fiarba orezul, morcovul si am pus carnita peste.
Intre timp am frecat galbenusele cu smantana si cu putina supa ca sa nu se taie... am adaugat aceasta compozitie peste supa dar nu cand da in clocot, pentru ca oul o sa iasa zdrente.

La sfarsit acriti ciorba dupa plac si adaugati patrunjel.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

dantes 1

06.01.2015, 10:01

Buna!

elucubratiiculinare 1

06.01.2015, 16:35

ciorbita e obligatorie in fiecare zi

mirela0911 1

08.01.2015, 13:55

O ciorbita tare buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec