Ciorba ardeleneasca de miel

de Georgiana78 in Ciorbe, 26 Apr 2012 | 6887 vizualizari

 

Aceasta ciorbica este super-super....nici nu zici ca este de mile ci mai degraba de burta....este nemaipomenita si a fost laudata la masa de Paste de anul acesta asa incat am mai facut-o o data!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne miel
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 ceapa uscata
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 100 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri orez
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura faina
  • patrunjel verde
  • tarhon
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca de miel:

- speli carnea o tai bucati potrivite si o pui la fiert in apa cu sare si aduni spuma imediat ce se formeaza

- cureti, speli si toci marunt morcovii, telina si ceapa uscata apoi le adaugi in ciorba cand carnea este pe jumatate fiarta

- cand legumele si carnea sunt fierte amesteci intr-un castronel faina cu galbenusurile, smantana, otetul si tarhonul taiat marunt si torni amestecul in ciorba

- alegi orezul, il speli si il adaugi in oala cu ceapa verde taiata marunt, sare si piper dupa gust si mai lasi sa fiarba 10 min

 Servesti ciorba cu patrunjel verde taiat cat mai fin!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bors de miel