Ciorba cu afumatura si pastai de fasole

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2022 | 3321 vizualizari

 

Imi place sa cultiv fasolea verde pastai . Cel mai mult imi place fasolea fideluta , dar sa fie de diverse culori , si mai galbena dar si mai verde . Imi place cum arata in farfurie .  Bineinteles ca am provizii si pentru iarna ,

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole fideluta , verde si galbena
  • 500 gr afumatura de casa [ bucata de falca ]
  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2 tije telina verde
  • 1 lingurita pasta ungureasca iute de ardei
  • 2 pahare bulion de rosii -de casa
  • sare- optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura si pastai de fasole:

  1.  Afumatura se spala cu apa fierbinte si se pune la fiert in apa clocotita .
  2. Morcovii se curata , se spala si se taie intai in patru , apoi sferturi de rondele .
  3. Ceapa se toaca marunt .Telina se feliaza.
  4.  Dupa o jumatate de ora  se adauga legumele la fiert .
  5.  Condimentati cu pasta iute de ardei . 
  6.  Adugati fasolea verd efideluta [ a mea era de la congelator , usor prefiarta ].
  7.  Se mai fierbe pana cand  toate legumele sunt patrunse  si afumatura este bine fiarta de consistenta moale .
  8.  La sfarsit se pune sucul de rosii si se mai da un clocot .
  9. Gustati de sare . Sarati doar daca este nevoie , pentru ca afumatura este sarata .
  10. Afumatura se scoate de pe os , se portioneaza si se distribuie in fiecare farfurie in momentul servirii .
  11.  Alaturat puneti ceapa verde , rosie , ardei iuti sau ridichi , dupa pofta .

 

TIPS-URI

1

Sarati doar daca este nevoie , pentru ca afumatura este sarata.

2

Cu ingrediente de calitate nu este nevoie de alte condimente !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura si pastai de fasole" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte cu afumatura- la Blenderul Oster