Ciorba cu carne de porc

de Florin A in Ciorbe, 17 Ian 2016 | 4193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc cu os
  • 500 ml bors de putina
  • 100 ml suc de rosii/bulion
  • sare dupa gust
  • verdeturi: patrunjel/leustean
  • legume dupa preferinte: cartofi, ceapa, ardei gras rosu/verde/galben, morcov, telina, pastarnac, radacina de patrunjel, dovlecel etc.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc:

Se spala si se taie carnea in cuburi.

Se pune la fiert (cu tot cu os) si se curata apa de spuma.

Se toaca legumele si se adauga peste carne (cand aceasta din urma este bine fiarta).

Se fierb la foc potrivit pentru 20-30 de minute.

Se sareaza dupa gust si se adauga borsul si sucul de rosii.

Se lasa sa dea in clocot cateva minute, dupa care se opreste focul si se adauga verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu scarita afumata