Ciorba cu ciupercute

de eclerash in Ciorbe, 29 Oct 2010 | 4097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 kg carne pui
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi
  • 1 capatana usturoi
  • ulei masline
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu ciupercute:

Carnea se pune la fiert.

Se toaca legumele si se calesc in ulei de masline.Se adauga si ciupercile spalate si taiate.Peste legume se adauga supa in care a fiert carnea ce a fost strecurata in prealabil.Lasam sa fiarba adaugand si sare si piper.Carnea fiarta o tocam marunt si o adaugam in ciorba.

Usturoiul il tocam fin si il adaugam in ultimele clocote ale ciorbitei.Punem si verdeata si gata!!

 

TIPS-URI

1

Pt un gust mai intens o poti servi cu paine prajita unsa cu usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu ciupercute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

eclerash 1

30.10.2010, 12:44

cat de mult ma bucur,giuliana!te pup!

Laly 1

31.10.2010, 00:44

Nici eu nu am papat,asa ca vin la tine

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:37

eu nici makr nam auzit de ciorba cu ciupercute dar arata super asa k vn si eu la o porti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu fidea