Ciorba cu dovlecel si ou

de - Andreea - in Ciorbe, 30 Iun 2015 | 3084 vizualizari

 

Ciorbele cu legume sunt cele mai bune mai ales vara cand gradina e plina de legume :)

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa verde ( partea alba + partea verde )
  • 1 ardei gras galben
  • 2 dovlecei mari
  • 2 linguri cu pasta pentru ciorba
  • 200 ml suc rosii
  • 1 ou
  • 2 linguri knorr
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu dovlecel si ou:

Morcovii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem mai intai in doua pe lungime si apoi feliem in felii potrivit de groase. 

Ceapa o curatam, o spalam . Partea alba o tocam marunt iar cea verde o taiem rondele. 

Ardeiul gras il spalam , il curatam de seminte si nervuri si il taiem cuburi . 

Dovleceii ii spalam, taiem capetele , apoi ii taiem cuburi . 

Punem la fiert in apa morcovul si ceapa , adaugand in apa knorr-ul. 

Dupa cateva minute adaugam ardeiul gras si dovleceii si lasam sa fiarba la foc potrivit . 

Adaugam sucul de rosii si potrivim de sare si piper . 

Inainte cu 10 minute ca ciorba sa fie gata adaugam pasta si amestecam din cand in cand ca pasta sa nu se lipeasca. 

Cand ciorba este gata , dam la foc iute , punem oul batut si amestecam bine. Mai lasam 2 minute , inchidem focul si acoperim cu un capac . 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu dovlecel si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de pui a la grec