Ciorba cu "lascute"

de nadina73 in Ciorbe, 26 Apr 2010 | 10008 vizualizari

 

este grozava cu ciolan afumat,eu nu am gasit de data acesta

 

INGREDIENTE

  • 3-4 morcovi
  • radacina de paturnjel
  • 1 bucata telina
  • 1 ceapa
  • costita(este mai bun cu ciolan afumat dar nu am gasit,de obicei gasesc)
  • 1 cutie pasta de tomate
  • 1 cana de bors
  • sare
  • paste fainoase patratele (la noi se zic lascute)200g
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu "lascute":

Se curata zarzavaturile si se taie in bucati mai mari ,apoi se pun la fiert cu sare ,ceapa  si ciolanu afumat(costita in cazul meu)

Cand ciolanul e fiert si zarzavaturile se pun pastele fainoase (lascutele) se lasa sa fierba bina apoi se pune borsul si pasta de tomate si se mai lasa sa dea 2 clococte apoi se stinge focul

Este o ciorba grozava si simplu de facut si foarte gustoasa

Se serveste cu smanatana si daca va place si ardei piscos

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu "lascute"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

27.04.2010, 00:00

e foarte buna buni ,hai nu vi la o porite?ce zici buni?

Furnicuti 1

27.04.2010, 12:18

Excelenta ciorba, o sa o fac si eu cat de curand
5 furculite de la mine, desi cred ca erau mai utile 5 linguri

nadina73 1

27.04.2010, 23:33

asa e furnicuti multumesc mult esti tare draguta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Borş moldovenesc cu bureţi uscaţi