Ciorba cu legume si cus cus

de Angelina_Elena in Ciorbe, 11 Aug 2013 | 10433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 l apa
  • 3 bucati tacamuri de pui
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ceasca cus cus
  • patrunjel proaspat
  • leustean proaspat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu legume si cus cus:

Am spalat, curatat si taiat marunt legumele.

Intr-o oala am pus uleiul la incins, am adaugat ceapa si am last-o sa se caleasca 3-4 minute.

Apoi am adaugat morcovii, cartofii si ardeiul.

Am acoperit cu un capac si am amestecat din cand in cand pana cand legumele sau calit unpic.

Apoi am adaugat tacamuri spalate in prealabil si le-am lasat sa se caleasca impreuna cu legumele.

Am adaugat apoi apa si am lasat sa fiarba la foc mic, pana cand legumele au fost aproape fierte.

Apoi am adaugat pasta de rosii, sare dupa gust, cus cus-ul, am mai lasat 5 minute, apoi oprim focul si adaugam leusteanul si patrunjelul tocate fin.

Servim cu smantana si ardei iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu legume si cus cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara