Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
Am avut pusa la congelat o punguta cu ciuperci salbatice tocate mai marunt. De la inceput cand le-am pus la pastrare destinatia lor era sortita pentru perisoare. Ciorba o prezint in una din farfuriile vechi traditionale ramasa mostenire de la bunica Irina din Salaj
Curatati si spalati legumele .
Tocati legumele cuburi si le caliti usor in ulei.Adugati3-4 l apa . Sarati .
Preparati perisoarele : Amestecati carnea si ciupercile cu ouale intregi , pesmet , piper ,sare + ceapa , patrunjel , gogosar tocate marunt.
Intr-un bol mic puneti putin ulei . Va ungeti palmele si formati mici perisoare pe care le asezati pe o planseta .
Cand legumele sunt fierte pe jumatate [ dupa 10-15 minute ]adugati perisoarele din carne si ciuperci .
Puneti si orezul la fiert in ciorba .
dupa ce ati pus perisoarele este suficient ca ciorba sa mai fiarba maxim 10 minute .
Diluati smantana amestecata cu iaurt cu zeama calda din ciorba .
Puneti lactatele in oala amestecand usor .
Dregeti gustul cu zeama de lamaie si serviti ciorba asezonata cu multa verdeata .
1
Cand puneti perisoarele in ciorba, aceasta nu trebuie sa clocoteasca. Dati flacara focului la minimum. Riscati sa se imprastie perisoarele
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult