Ciorba cu varza acra si cu virsli, la Multicooker

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 6 Apr 2020 | 3241 vizualizari

 

 Pentru ca mi-am ,,rezolvat " plita electrica, o perioada a trebuit sa gatesc la Multicookerul Philips. Ce bine ca -l am. Multumesc Bucatrasului. Daca a sughitat, l-am pomenit zilnic. Si numai de bine!!!
 

 

INGREDIENTE

  • 1 varza acra mica
  • 7-8 bucati virsli
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina verde apio
  • 1 ardei rosu kapia
  • 1 tija marar uscat
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri orez
  • 1 pahar smantana
  • codite de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu varza acra si cu virsli, la Multicooker:

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Varza acra se taie fideluta .
  3. Se taie marunt ceapa si se aie cuburi ardeiul kapia , morcovul si telina verde .
  4. Se seteaza Multicooker-ulpe functia fry.
  5. Sotati in putin ulei legumele .Adugati carnaciorii taiati rondele .
  6. Turnati doi litrii de apa si comutati pe functia boil .
  7. Sarati usor si adugati varza acra si orezul .
  8. Ciorba se prepara foarte repede . Dureaza doar cat se patrunde usor morcovul .
  9.  Capacul Multicooker-ului trebuie sa fie ridicat intimpul operatiunii de fierbere pentruca se acumuleaza rapid aburi si daca capacul este pus veti fi avertizat prin semnale sonore repetate .
  10. Dupa oprire  diluati smantana cu zeama calda si o adugati in oala .
  11. La servire presarati in ciorba , codite de cceapa verde pentru prospetime .

       Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Virsli sunt carnaciori subtiri , picanti care au in compozitie si carne de oaie pe langa cea de porc si/sau de vita .

2

Sunt retete de virsli in care carnea de oaie este inlocuita de cea de capra sau de vanat .

3

Virsli isi au originea si se produc in mod deosebit in zona judetelor Alba si Hunedoara . Eu stiu ca sunt virsli foarte buni in Sebes si in Brad .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu varza acra si cu virsli, la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

11.04.2020, 20:36

Cat mai gatesti, mai fata draga! Nu te mai prind din urma!

RuxyRux 1

12.04.2020, 21:21

Ce bunatate...irezistibila!

dantes 1

14.04.2020, 11:33

Buna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca din carne de porc