Ciorba cu verdeturi si omleta

de vero_closca in Ciorbe, 2 Oct 2011 | 6114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ceapa uscata
  • 1 morcov
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 mana spanac
  • 1 mana amestec de frunze: de salata,sfecla rosie,loboda
  • 1 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura leustean
  • 4 oua
  • 2 linguri iaurt gras
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu verdeturi si omleta:

Se curata si se spala legumele si verdeturile.

Ceapa,morcovul si pastarnacul si ceapa verde se toaca marunt si se calesc in ulei intr-o oala.

Cand se inmoaie putin se sting cu 2 litri de apa fierbinte.

Dupa cateva clocote se adauga spanacul,frunzele de sfecla rosie si salata si loboda tocate marunt.

Separat. din 2 oua se prepara o omleta care se ruleaza si se taie in rondele.

Cand ciorba este fiarta,se potriveste gustul de sare si piper si se drege cu cele 2 galbenusuri amestecate cu iaurtul, se mai da un clocot si se opreste focul.

Se serveste cu omleta si verdeata tocata fin(marar,leustean si patrunjel).

Este delicioasa!

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu verdeturi si omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbica de legume cu carne de vita