Ciorba de babic

de oO_ acnA _Oo in Ciorbe, 15 Ian 2013 | 10911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g babic
  • 200 g kaizer
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • o telina mica
  • 1 pastarnac
  • 2 ardei rosii
  • 3 cartofi potriviti
  • 1 lingura de orez
  • zeama de varza
  • leustean si frunze de telina
  • (primavara adaugam si loboda )
  • 2 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de babic:

Spalam, curatam si tocam legumele, apoi le punem la fiert ca la orice ciorba .

Cat timp fierb legumele tragem la tigaie babicul si kaizerul. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam orezul si lasam sa fiarba la foc mic inca 10 minute. Ulterior adaugam kaizerul si babicul.

Separat fierbem zeama de varza si o adaugam in ciorba, mai lasam pana da intr-un clocot, o reglam de sare si stingem focul apoi adaugam ouale batute si verdeata ....

Pofta Buna! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de babic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume si ciuperci