Ciorba de cartofi

de Michelle in Ciorbe, 17 Feb 2010 | 6791 vizualizari

 

de post

 

INGREDIENTE

  • Cartofi
  • un morcov
  • o ceapa
  • 2 lg paste steluta
  • bors maggi sau zeama de lamaie
  • leustean
  • o ling de maggi secretul gustului de legume
  • 2 lg ulei masline
  • 2 lg de pasta de ardei sau un ardei rosu crud
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Morcovul si ceapa se curata si se taie(ceapa marunt si morcovul rondele).
Se pune la fiert,se lasa 10 minute apoi se adauga cartofi taiati in 4,se lasa sa fiarba si cand cartofi sunt fierti se adauga pasta de ardei,borsul si secretul gustului(dupa gust) si pastele steluta.
apoi se adauga leusteanul tocat marunt(eu am avut congelat),uleiul de masline si stingem focul...
pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bunica 1

18.02.2010, 06:30

Una din ciorbele mele preferate. E buna , buna !

Michelle 1

18.02.2010, 11:34

o sa incerc tarhonul

Teo 1

18.02.2010, 22:54

e tare buna si rece!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel cu legume si tarhon