Ciorba de cartofi

de robert_b in Ciorbe, 23 Dec 2014 | 22736 vizualizari

 

Va aduc astazi o reteta de ciorba de cartofi! Este tare buna,se face din ingrediente simple si mai este si de post!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 2 morcovi
  • 1 conserva rosii
  • 1 legatura leustean
  • 50 ml bors
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Se pune intr-o oala apa, se adauga ceapa tocata cubulete, ardeii tocati marunt si morcovul dat prin razatoare sau tot tocat cubulete. Se pune oala pe foc pana ce a dat primul clocot. Adaugam cartofii, ii lasam sa fiarba bine, apoi adaugam o conserva de rosii pasate sau zarzavat de ciorba. Lasam din nou sa fiarba. Dupa ce toate legumele sunt fierte adaugam borsul (eu am pus dupa gust, asa ca depinde cat de acra vreti sa faceti ciorba de cartofi). Lasam la fiert circa 5-7 minute. Asezonam dupa gust cu sare si piper, oprim focul si adaugam leusteanul tocat marunt.

Se serveste fierbinte si este numai buna in zilele friguroase de iarna!

TIPS-URI

1

Daca nu tineti post puteti sa adaugati in ea si ceva afumatura sau kaizer.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de fasole, cu urzici, legume si leustean