Ciorba de cartofi cu carnati si zeama de varza

de MotanLaOale in Ciorbe, 21 Iul 2022 | 6518 vizualizari

 

Buna tare!

 

INGREDIENTE

  • 600g cartofi
  • 400g carnati afumati
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei capia
  • 50ml ulei
  • 50g pasta de tomate
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • 1 litru zeama de varza
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carnati si zeama de varza:

Legumele se curata si se taie rondele.

Ceapa si ardeiul se curata, se spala si se taie marunt.

Cartofii se curata si se taie cuburi.

Carnatii se taie rondele si se prajesc pe ambele parti 5 minute.

Intr-o oala, se pune uleiul, legumele si ceapa taiata si se calesc 3-4 minute.

Se adauga carnatii, se pune apa si se fierbe 15 minute.

Se pun cartofii si se mai fierb 20 minute.

Se pune pasta de tomate, zeama de varza, sare si piper.

Verdeata se spala, se toaca marunt si se pune in ciorba.

Se mai lasa 2-3 clocote si se potriveste de gust.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carnati si zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Zama de moare cu carnati afumati