Ciorba de cartofi cu sofran

de symonik in Ciorbe, 15 Iun 2009 | 4568 vizualizari

 

are un gust excelent

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviti
  • 100g de carnati picanti
  • 1 ceapa tocata marun
  • 1 ardei verde tocat marunt
  • 2 lingurite de boia de ardei dulce
  • 1 catel de usutoi
  • 1 fruza de dafin
  • 8 fire de sofran
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu sofran:

In putin ulei se pune la prajit ceapa si ardeiul.Cand ceapa a devenit transparenta se adauga bucatile de carnati si se lasa sa se mai prajeasca putin, dupa care se adauga cartofii taiati cuburi mai mari si se acopera cu apa adaugandu-se si sare.Cand incepe sa fiarba se pune usturoiul zdrobit si firele de sofran,boiaua si frunza de dafin.

Se lasa sa fiarba aproximativ 40 min.Cioarba trebuie sa fie un picut mai groasa,sa nu prea multa zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu sofran" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

symonik 1

03.07.2009, 22:40

pai incearca in supermarket, uscat il gasesti mai usor, eu aici in Spania l-am folosit prima data si stiam ca in romaneste se cheama sofran si se foloseste f putin.

adry88 1

19.05.2011, 16:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu tarhon