Ciorba de fasole

de crisad in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 4004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole boboabe
  • 2ceapa
  • 2morcov
  • pastarnac
  • telina
  • ardei
  • suc de rosii
  • boia de ardei
  • frunze de telina
  • sare tarhon 
  • cartofi1
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

fasolea se spala bine si se lasa la inmuiat (de seara pana dimineata ) .am pus fasolea impreuna cu  1 ceapa 1 morcov  pastarnac (taiate in bucati mari) si cartoful (intreg Vladut spune ca atrage toate toxinele din fasole )se fierb (eu am fiet-o la oala minune  cam o ora ) am strecurat fasolea si am impartit-o in 2.o parte impreuna cu legumele fierte le-am  facut fasole batuta iar restul am pastrat-o pt ciorbita. cat timp a fiert fasolea am tocat restul de legume pe care le-am tras la tigaie si am adaugat suc de rosiii si zeama in care a fiert  fasolea  si le-am mai lasat sa fiarba cam 10-15 min apoi am adaugat boabele fierte si am mai fiert cam 5 min

am adaugat frunze de telina tovate marunt si tarhon uscat

am servit cu paine de casa si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de bob