Ciorba de fasole cu ciolan afumat

de Micutza Luana in Ciorbe, 8 Iun 2014 | 3731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ciolan afumat
  • un castronel de fasole
  • 4 litri de apa
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • un ardei rosi si verde
  • o jumatate de telina
  • jumatate de pastranc
  • 3 lg bulion
  • sare
  • piper
  • vegeta granule
  • cimbru
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan afumat:

Fasolea am lasat-o peste noapte in apa rece.

A doua zi se da intr-un fiert si se arunca prima apa .

Ciolanul il taiem bucati mici si il dam intr-un fiert .

Se pune apa la fiert.

Legumele se curata se toaca marunt si se pun la calit .

Peste legume adaugam bulionul si punem la fiert impreuna cu fasolea si ciolanul .

La jumatatea fierberi adaugam o crenguta de cimbru .

Potrivim cu sare piper si muult tarhon (pentru cine ii place )

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu ciolan de porc