Ciorba de fasole verde cu costita afumata

de MIUTA in Ciorbe, 27 Noi 2010 | 26442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • o ceapa
  • zarzavat ciorba
  • pasta ardei
  • bulion
  • o punga fasole pastai din congelator
  • 500 gr costita afumata
  • 400 gr smantana
  • cimbru uscat,patrunjel si leustean verde
  • sare,piper,o lingura vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu costita afumata:

Se pune la calit in ulei un morcov dat pe razatoarea mica.Dupa ce s-a calit 5 minute se adauga ceapa taiata fin ,zarzavatul de ciorba si pasta de ardei.Se mai caleste inca 10 minute.Pe urma se pune costita taiata cubulete si se completeaza cu apa( cratita 5 l).Se lasa sa fiarba costita, se pune punga de fasole dezghetata si se mai fierbe 15 minute. Se condimenteaza daca mai este nevoie,zarzavatul meu e pus la borcan cu sare.Eu am mai pus doar o lingura de vegeta si cimbru uscat.Dupa ce sunt fierte costita si fasolea se pune o cana bulion.Intr-un vas se pune smantana si se adauga treptat ciorba fierbinte amestecand cu o lingura de lemn.Cand smantana amestecata cu ciorba este destul de fierbinte se toarna in ciorba si se mai fierbe 5 minute.La sfarsit se pune piper,patrunjel verde si leustean tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

Aripioare tavalite in fulgi de porumb - Reteta delicioasa pentru aripioare crocante

pe 06.06 la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

pe 06.06 la 12:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ''potroace''