Ciorba de legume de post

de Veronica22 in Ciorbe, 25 Feb 2015 | 3070 vizualizari

 

Ciorba de legume este preferata ficei mele

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1/2 radacina de telina
  • 1 pastarnac
  • 4-5 rosii
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de orez
  • 1 cub de concentrat de supa cu gust de legume
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 100 ml ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume de post:

Legumele se curata si se taie in cuburi.Punem uleiul la incins ,adaugam ceapa,morcovul,telina si pastarnacul taiat cubulete.

Lasam cateva min sa se inmoaie dupa care adaugam ardeii si apoi rosiile.Punem apa si cand da in clocot vom adauga si orezul.

Punem cubul de supa,adaugam sare si piper dupa gustul nostru si lasam sa fiarba.

Cand ciorba este gata,adica legumele si orezul sunt fierte vom adauga si patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de linte şi fasole roşie - de post