Ciorba de leurda

de Denissa in Ciorbe, 22 Oct 2011 | 11341 vizualizari

 

aveam in congelator niste leurda pusa de asta primavara si m-am gandit ca ar fi cazul sa o folosesc. sper sa va placa si voua

 

INGREDIENTE

  • leurda (eu am avut congelata)
  • oua
  • slanina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de leurda:

Se pune leurda intr-o oala cu apa (leurda pe care am avut-o eu era deja oparita).

Separat se sparg ouale (eu am folosit 4) si se bat bine. Intr-o tigaie se pune slanina taiata cubulete mici si se lasa pana iese toata grasimea din ea. Se pun peste ouale batute (ca la omleta). Cand este gata se taie cubulete si se adauga in oala in care s-a pus leurda.

Se potriveste de sare, iar pentru cine doreste se poate pune smantana.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de leurda" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

carmenvlad 1

25.10.2011, 11:43

Arome de primavara in farfurie de toamna. Reusita ciorbita ta si gustoasa cu omleta de costita.

Denissa 1

25.10.2011, 12:31

carmen asa imi mai aduc aminte de primavara cand iarna bate la usa

mihaelar63 1

20.11.2011, 20:36

Ce bunatate ,
Cine n-a macat leurda , inca , nu stie ce a pierdut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de pui a la grec