Ciorba de lobada

de rena in Ciorbe, 9 Iun 2014 | 3139 vizualizari

 

Rapid si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de lobada
  • o ceapa mare
  • morcov
  • ardei (rosu si verde)
  • patrunjel
  • leustean
  • bos magic
  • 2 oua
  • ulei de masline
  • sare si o lingura de delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de lobada:

Curatam si spalam toate legumele.

Tocam ceapa,morcovul il dam pe razatoare,ardei taiati cubulete mici,le punem intr-o oala si le calim un pic.

Lobada taiata apoi o stoarcem de zeama si o calim si pe ea.Adaugam apa si lasam sa fiarba.

Dupa 20 de min.adaugam delikatul,sarea dupa gust si bors magic.

Tocam patrunjelul si leusteanul si il punem de crud,dam oala deoparte si batem cele doua oua si le rasturnam in oala amestecand repejor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de lobada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sylvia 1

09.06.2014, 13:50

wow ce bunatate ! tare imi place loboda si leurda

Bya Ralu 1

09.06.2014, 15:28

JulyCris 1

10.06.2014, 15:11

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu zeama de varza, leustean, iaurt si smantana