Ciorba de loboda

de roxanabucataras in Ciorbe, 3 Noi 2011 | 6473 vizualizari

 

Se face foooarte repede, este light si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • loboda
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • telina - o bucatica mica
  • 1/2 pastarnac
  • 2 linguri de orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 oua
  • bors
  • un strop ulei de masline
  • sare    
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Eu am avut loboda la congelator. 

Pun apa la fiert, cand a clocotit adaug loboda si pana fierbe tai legumele. Dupa ce a fiert (tre' sa se inmoaie bine frunza de loboda), scot loboda cu o paletica si o pun la scurs si racit. Adaug un strop de ulei de masline si legumele, in zeama in care a fiert loboda. Dupa ce s-a racit o toc marunt si o adaug peste legume. Las 5 minute, adaug orezul, iar cand acesta e aproape fiert, pasta de tomate si bors si sare dupa gust. Las 10 minute, adaug 2 oua pe care le-am batut bine intr-un bol cu un praf mic de sare.

Se serveste rece, e mult mai buna asa.

Se poate manca si in post daca nu-i adaugam ouale batute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bunica 1

03.11.2011, 19:40

MIUTA 1

04.11.2011, 00:32

Foarte buna

roxanabucataras 1

04.11.2011, 20:38

daca as avea, as face dupa fiecare ciobita cu carne, una de loboda

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra de loboda cu zarzare rosii