Ciorba de mazare

de Valclaudia in Ciorbe, 6 Oct 2013 | 30581 vizualizari

 

rapida, usoara si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mazare
  • 1 gogosar rosu
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov potrivit
  • 1 cutiuta mica pasta de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • cateva bobite de piper
  • 3 linguri de ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de mazare:

Curatam si spalam legumele.

Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei.Se adauga gogosarul taiat fasii si morcovul bucatele. Lasam sa se caleasca cca 5 minute, adaugam pasta de rosii, foaia de dafin,boabele de piper si 3 cani cu apa. Lasam sa fiarba la foc mic pana se inmoaie morcovul. Adaugam mazarea din conserva, condimentam cu sare si piper dupa gust, mai lasam la fiert cat e nevoie (depinde cat de fiarta este mazarea din conserva).

Inainte de stingerea focului adaugam patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de mazare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de mazare cu galuste