Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Oana in Multicooking, 22 Apr 2019 | 8284 vizualizari

 

Este preferata mea si nelipsita de Paste! Iar cu Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este gata atat de repede si tare usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de miel cu os pentru ciorba 
  • 1 morcov 
  • 1 pastarnac 
  • 1 ceapa 
  • ½ telina mica 
  • 300 ml bors 
  • 2 oua 
  • 100 g smantana 
  • 50 g orez 
  • sare dupa gust 
  • 1 lgt piper cu lamaie 
  • 1 lgt nucsoara rasa 
  • 1 lgt frunze de coriandru uscat 
  • tarhon proaspat si patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

  • Pune carnea in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 2 l de apa.
  • Inchide capacul si valva de aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 30 de minute.
  • Dupa ce programul s-a terminat asteapta 10-15 minute, apoi elibereza aburul si desfa capacul.
  • Adauga in supa legumele tocate cubulete, condimenteaza cu sare dupa gust si adauga piperul cu lamaie, nucsoara rasa si coriandrul uscat.
  • Pune si borsul si inchide capacul si valva de aburi.
  • Seteaza programul Soup pentru 15 minute.
  • Amesteca smantana cu galbenusurile intr-un castron mai mare, iar cand programul s-a terminat, dupa ce ai eliberat presiunea si ai deschis capacul, pune cate un polonic de supa fierbinte in castronul cu smantana si amesteca rapid cu un tel.
  • Adauga in acelasi mod 4-5 polonice de supa si apoi rastoarna tot amestecul in oala de ciorba.
  • La final, presara deasupra tarhonul si patrunjelul verde tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea Spaghetti aglio ca nimeni altul!