Ciorba de miel reteta bihoreana

de Sidy in Oaie, 9 Apr 2012 | 7617 vizualizari

 

O alta varianta a ciorbei de miel.... Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de miel
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjel
  • 1 gulioara
  • 1 ceapa
  • macris
  • tarhon
  • leustean
  • 1 ou
  • smantana
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta bihoreana:

Se pune la fiert carnea de miel in apa cu sare.Cand fierbe se ia spuma formata...

Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare.

Morcovii se calesc in putin ulei ca sa capete ciorba o culoare placuta.Se adauga la ciorba tot zarzavatul si se potriveste gustul de sare si piper.

Cind carnea si zarzavatul sunt aproape fierte se adauga macrisul, tarhonul si leusteanul.

Galbenusul se amesteca cu 200 ml smantana si un polonic ciorba fierbinte.

Se stinge focul sub ciorba si se rastoarna amestecul de galbenus cu smantana.

Daca e cazul se mai acreste cu zeama de la o lamaie .

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta bihoreana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastrama la cuptor