Ciorba de os

de madi_marin in Ciorbe, 21 Aug 2010 | 6592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase garf proaspete
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei capia
  • 2 cartofi mari
  • 1 l bors
  • delikat
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de os:

Oasele se spala bine, se portioneaza si se pun la fiert in apa rece. In timp ce fierb se ia spuma care se formeaza deasupra.

Ceapa si ardeiul capia se toaca marunt, morcovii se dau pe razatoarea mare , iar cartofii se taie cubulete.

Se pun si legumele tocate peste carnita aproape fiarta. Se mai dau in cateva clocote, apoi se adauga borsul fierbinte. Se mai lasa sa fiarba impreuna pana sunt legumele gata fierte. Se potriveste gustul cu delikat. Se stinge focul si  se adauga smantana si verdeata proaspata taiata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de os" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

pe 10.06 la 21:22

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac, loboda si salata verde cu omleta