Ciorba de perisoare

de Adinacarla in Ciorbe, 31 Aug 2010 | 5203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare:
  • 500g carme macinata de porc
  • 1 ou
  • 5 catei de uturoi
  • sare piper
  • Pentru ciorba
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • o mana mazare
  • 2 maini orez
  • 1\2 doveleci
  • 1 aredi graz
  • 500ml bulion
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Am curatat, spalat si tocat toate legumele.

Intr-o oala am pus putin ulei de masline si am pus legumele sa se caleasca usor. Cand s-au muiat legumele al adaugat apa, am potrivit gustul cu sare si piper si am pus perisoarele si mazarea cand apa a inceput sa clocoteasca.

 Perisoarele: Am amestecat carnea cu 1 ou, usturoi pisat, sare si piper.

 Cand perisoarele au fost fierte am pus si orezul spalat si scurs de apa.

Sucul de rosii ( bulionul) l-am pus cand orezul a fost aproape fiert.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Adinacarla 1

01.09.2010, 02:08

va astept la masa

mihaelar63 1

05.09.2010, 23:34

si eu vreau sa gust , interesanta , n-am mai mancat cu usturoi si mazare

Adinacarla 1

06.09.2010, 11:44

te astept cu drag la masa Mihaela cand voi gatii dinou ciorba de perisoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana inspirata de pe bucataras.ro :)