Ciorba de perisoare

de Carmen_Ana in Ciorbe, 12 Mai 2014 | 3348 vizualizari

 

Reteta propusa in concursul Philips Multicooker by Paula (fr3ya20) : http://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-perisoare-60136.html

 

INGREDIENTE

  • pentru perisoare:
  • 400 gr carne porc tocata
  • 3 linguri orez (spalat si scurs)
  • 1 ou
  • o ceapa tocata marunt
  • 1/2 lingurita sare
  • un praf de piper macinat
  • marar (patrunjel) tocat fin
  • pentru ciorba:
  • un morcov ras
  • 2 fire ceapa verde taiate julienne
  • un ardei gras rosu taiat cubulete
  • 400 g rosii tocate (conserva)
  • o lingura de orez (spalat si scurs)
  • doua linguri ulei
  • leustean verde tocat marunt
  • 2 l apa
  • 0,5 l bors
  • sare dupa gust
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Am adaugat in oala de teflon uleiul si legumele tocate: morcovul,ceapa verde,ardeiul gras.

Deasupra lor am turnat usor apa.

Am apasat butonul MENU si am selectat programul STEW,apoi am apasat butonul COOKING TIME si am selectat 30 min .

Am apasat butonul START si am lasat sa fiarba cca 20 min.

In acest timp am pregatit perisoarele,omogenizand ingredientele bine.

Cu mana usor umezita de apa ,am format perisoarele rotunde de marimea unor nuci, pe care le-am asezat pe un platou pana la momentul fierberii.

Dupa cele 20 min am adaugat, una cate una, perisoarele si lingura cu orez in oala,am amestecat usor si am apasat butonul COOKING TIME, selectand 30 min.

In aceste 30 de minute,am dat gust cu sare ,iar din 10 in 10 min,am adaugat pe rand rosiile tocate, borsul si leusteanul .

Dupa finalizarea programului ,aparatul Multicooker  a trecut automat pe KEEP WARM,insa dupa cateva minute l-am deconectat pentru a savura delicioasa ciorba ! 

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

retete gatite la Multicooker Philips

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Borş ţărănesc de perişoare