Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

de Bya Ralu in Ciorbe, 17 Aug 2014 | 9110 vizualizari

 

A fost atat de buna ciorbita asta!V-o recomand cu drag

 

INGREDIENTE

 

  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2 bucati de sfecla rosie
  • 2 dovlecei zucchini mici
  • 2 rosii
  • 2 cartofi
  • 2 -3 linguri bulion
  • condimente: vegeta,leustean uscat,piper alb si bors maggic
  • ulei de masline

Pentru perisoare:

  • 1 lingura de orez
  • 1 tavita amestec de carne tocata
  • 1 ou
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume:

Ceapa se toaca marunt se pune cateva minute la calit,dupa care se adauga morcovii taiati rondele sau cuburi.

Dupa ce s-au calit putin se pun in oala de ciorba la fiert la foc potrivit.

Se amesteca ingredientele pentru perisoare,se formeaza bilute si se adauga in oala.

Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun la fiert in oala de ciorba.

Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele,se adauga dupa ce perisoarele sunt fierte.

Rosiile le taiem cuburi si le punem in ciorba,punem si bulionul impreuna cu condimentele,dupa gust.

Sfecla rosie se taie cuburi(eu am avut fiarta deja) si se pune chiar la sfarsit,daca aveti proaspata o puneti mai la inceput ca sa fiarba.

Cand este gata punem patrunjel proaspat

TIPS-URI

1

 se poate servi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare si cartofi acrita cu bors