Ciorba de perisoare din carne de pui

de amalia01 in Ciorbe, 29 Noi 2015 | 2811 vizualizari

 

#gatescpentruocarte 


Mi-a placut foarte mult aceasta initiativa si, bine-inteles, nu am putut sta deoparte.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 300g de carne tocata de pui
  • 100g de orez
  • 1 felie de paine
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 fir de leustean verde
  • 250 ml bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din carne de pui:

Morcovii, telina si ceapa se toaca marunt, se soteaza trei minute in putin ulei, se acopera cu trei litri de apa si se lasa sa fiarba.

Intre timp preparam perisoarele, amestecand carnea tocata cu orezul, felia de paine inmuiata in apa si galbenusul de ou, apoi  modelam bilute cu mana uda si le dam prin faina.


Cand legumele sunt fierte punem perisoarele in ciorba si lasam sa fiarba la foc mic 30 min, pana cand perisoarele se ridica deasupra.

In acest moment adaugam bulionul si mai lasam sa fiarba cateva clocote. La final adaugi leusteanul tocat fin, stingi focul si acoperi cu un capac.

 

TIPS-URI

1

pui

2

ciorba

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare