Ciorba de perisoare la Multicooker

de AdyNA_RadU in Mancare copii, 19 Mai 2014 | 3725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare :
  • 1/2 ceapa tocata
  • 250 gr carne tocata de pui
  • 2 cartofi
  • 50 gr orez
  • 1 ou
  • Pentru Ciorba:
  • 2 litri de apa
  • 1/2 ceapa tocata
  • 1 morcov
  • 300 ml bors
  • zaravat
  • sare si piper pentru asezonare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare la Multicooker:

La ciorba  am pus apa, legumele si am setat modul STEW (pentru 60  mniute ).Dupa 30 minute am pus perisoarele si orezul ,dupa alte 10 minute  cartofii, alte 10 minute borsul si zarzavatul, alte 5 minute leusteanul.

Dupa 60 minute aparatul a terminat de facut ciorba.

TIPS-URI

1

Selectati 60 de minute pentru ca legumele sa se fiarba, nu 45 cum este scris in reteta din cartea pe care o primiti cu aparatul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

Aripioare tavalite in fulgi de porumb - Reteta delicioasa pentru aripioare crocante

pe 06.06 la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

pe 06.06 la 12:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fulgi de grau cu lapte la Multicooker