Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de gaby_duceag in Slow Cooker, 7 Sep 2015 | 10493 vizualizari

 

Daca Danut a spus ca e foarte buna, el, care URASTE ciorbele, mai trebuie sa completez ceva? :P

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare
  • 400 g carne tocata de pui
  • 3 linguri orez
  • patrunjel si marar verde
  • un ou
  • sare si piper
  • In plus
  • o ceapa
  • o felie telina
  • un morcov mare
  • un ardei gras rosu
  • patrunjel
  • pastarnac
  • 2 galbenusuri
  • o cana bors de putina
  • patrunjel si marar verde
  • leustean
  • 3 linguri de ulei
  • 3 linguri orez
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Conecteaza slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4,7 l la sursa de curent.

Pregateste toate radacinoasele (ceapa, pastarnacul, telina, patrunjelul) spalandu-le si curatandu-le de coaja.

Ceapa toac-o marunt iar pe restul da-le pe razatoare.

Pune-le-n vasul de ceramica al aparatului Crock-Pot si toarna peste ele 3 l apa.

Porneste aparatul si seteaza-l pe programul High,  5:30.

Pregateste perisoarele amestecand carnea tocata cu oul, orezul inmuiat cateva minute in apa fierbinte si scurs bine, patrunjelul, putin marar, sare si piper.

Modeleaza cu mainile umede perisoare si aseaza-le pe o farfurie.

Adauga-le-n vasul Crock-Pot dupa ce au trecut 2 ore de la inceperea programului.

Adauga si uleiul, ardeiul spalat si taiat cubulete mici  si putina sare.

Dupa inca o ora adauga celelalte 3 linguri de orez spalat bine.

Cu jumatate de ora inainte de a se finaliza programul adauga borsul de putina si potriveste gustul de sare si piper.

Bate bine cele doua galbenusuri, amesteca-le cu leusteanul tocat si adauga peste ele doua polonice din ciorba. Omogenizeaza si adauga in ciorba amestecul inainte cu 15 minute de a fi gata programul. Tot atunci adauga si mararul si patrunjelul tocate.

Serveste fierbinte, cu sau fara smantana.

Noi am pus la servire, suntem fani ai ciorbelor cu smantana ;)

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L