Ciorba de peste

de ony in Ciorbe, 23 Noi 2010 | 6483 vizualizari

 

n-am mai facut de mult dar azi am preparat-o...

 

INGREDIENTE

  • un peste
  • o legatura ceapa verde
  • un ardei
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 0 linguritza baza pt mancaruri
  • sare
  • o mana de orez
  • 1/2 cutie rosii in bulion
  • bors magic
  • o legatura leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

se pune apa la fiert,cand da in clocot se adauga legumele spalate si curatate,se adauga baza pt mancaruri,iar cand sunt aproape fierte legumele se pune orezul.

intre timp pestele se curata si se spala f bine;se va adauga in ciorbita in ultimele 10 minute de preparare; tot atunci adaugam si rosiile,borsul,potrivim de sare,punem si o lingura de ulei,mai lasam sa dea un clocot dupa care adaugam verdeatza tocata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Laly 1

23.11.2010, 21:33

Vin si eu la un castronel

raus 1

23.11.2010, 21:59

azi te-ai profilat pe ...........peste....exact pe gustul meu...pacat ca doar ce m-am ridicat de la masa... si acum a inceput si meciul

ony 1

24.11.2010, 16:48

au fost facute la distanta de o zi dar n-am avut timp sa le postez,asa ca.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de conopida