Ciorba de peste

de ela in Ciorbe, 12 Mai 2011 | 13939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3fire ceapa verde,
  • 2ardei capia,
  • 2morcovi,
  • 4cartofi,
  • 4linguri orez,
  • 1bucata peste(merluciu am pus eu),
  • 1felie telina,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta de legume,
  • patrunjel,
  • leustean,
  • bors,
  • 1conserva rosii bucati in bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Taiem rondele ceapa verde.Curatam morcovii,telina si ardeiul si ii taiem cubulete.Punem legumele in putin ulei si lasam la calit cateva minute.Adaugam apa si cand incepe sa fiarba punem orezul si cartofii taiati cubulete,sare,piper si vegeta si lasam sa fiarba vreo 20minute,apoi adaugam rosiile in bulion si mai condimentam daca trebuie.Punem si pestele taiat bucati mai mici,bors dupa gust si lasam sa dea 3-4clocote,apoi oprim focul,presaram deasupra patrunjel si leustean,punem capacul si lasam cateva minute acoperit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste