Ciorba de porc a la grec

de Alexandra Burz in Ciorbe, 10 Aug 2013 | 4050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne porc
  • 3-4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 3-4 cartofi
  • 100 gr orez
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • sare piper
  • tarhon in otet
  • 2 l apa
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc a la grec:

Legumele se curata, se spala bine si se taie fiecare corespunzator.

Carnea se spala bine si se taie cubulete.

Legumele se pun la calit in putin ulei.

Cand ceapa capata o culoare cristalina se adauga si carnea la calit pentru 10 minute.

Se adauga apa, sarea, piperul dupa gust si se lasa la fiert aproximativ 30-35 minute.

Cand carnea este aproape fiarta se adauga cartofii si orezul.

Se mai lasa la fiert pt aproximativ 15 minute.

Cand toate sunt fierte se ia de pe foc, iar separat intr-un bol se amesteca smantana cu oul si tarhonul dupa preferinta.

Se adauga in ciorba amestecand continuu.

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

este delicioasa servita cu ardei iute in otet

2

pentru cine mananca mai acru se mai poate adauga otet dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardelenesca de porc