Ciorba de potroace

de madi_marin in Ciorbe, 3 Feb 2010 | 5533 vizualizari

 

Inspirata de nunta de la ,,Ceva de mancare,,......am pregatit aceasta delicioasa ciorba....

 

INGREDIENTE

  • 500 g amestec de inimi si pipote de pui
  • 4 aripiare de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 rosie
  • 1 cescuta cu orez
  • 1,5 l zeama de varza
  • delikat
  • piper
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace:

Carnita se spala si se pune in apa rece la foc mic sa fiarba. Legumele se curata, se spala si se rad pe razatoarea mare. Cand carnita e gata se adauga legumele  (mai putin rosia) si orezul. Se fierb la foc mic si cand s-a fiert orezul se pune zeama de varza data intr-un clocot in prealabil. Acum se adauga si rosia taiata cubulete, se potriveste gustul cu delikat si piper si se mai fierbe totul 10 minute. Se da oala de pe foc, se adauga patrunjelul proaspat spalat si tocat marunt.

Noi am servit cu ceapa verde.

TIPS-URI

1

Se pot face zdrente dintr-un ou batut amestecand in ciorba in timp ce il turnam cu o furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

madi_marin 1

03.02.2010, 20:39

bai...unde ai mancat, ma tu azi la pranz? ca te-am invitat si n-ai venit....cat despre abonament....stiu eu....mai negociem...

Sylvia 1

07.02.2010, 13:58

Madi azi execut si eu ciorba asta ca nu am mancat-o de un secol o sa o postez sa vezi ce reteta stiu eu. Tare pofta mi-ai facut cu ea

madi_marin 1

07.02.2010, 14:15

Sylvia....spor la treaba. de-abia astept sa vad cum faci tu ciorbita asta......poate ma lipesc si eu de un castronel....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de peste - 2