Ciorba de pui a la grec

de Alexandra Burz in Ciorbe, 17 Noi 2013 | 21208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de pui
  • 4 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei grasi
  • 2 cartofi mari
  • 100 gr orez
  • 1 gulie
  • 200 ml smantana 20 % grasime
  • 2 oua
  • tarhon murat
  • patrunjel verde (frunze)
  • ulei
  • apa
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Se curata , se spala si se taie legumele fiecare corespunzator

Carnea se spala si se taie cubulete

Se pun legumele la calit in putin ulei, mai putin cartofii, se adauga carnea, apa si condimentele

Se lasa la fiert pentru 25-30 minute

Se adauga cartofii taiati cubulete si orezul

Se mai lasa la fiert 10 minute pana fierb cartofii

Se drege cu oula batut, smantana si tarhon maruntit

Se infrumuseteaza si se da un plus de aroma cu patrunjel verde tocat marunt

 

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os afumat de porc