Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare

de Bunica in Supe/Ciorbe, 17 Ian 2015 | 6267 vizualizari

 

Ciorba acrita cu zeama de varza este preferata mea.Fie ca este cu sau fara carne o prefer.

 

INGREDIENTE

  • Spatele si aripile de la un pui de casa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ardei
  • 1/2 telina mica
  • 300 ml. zeama de varza
  • 200 ml. suc de rosii
  • leustean
  • marar
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare:

Aripile si spatele  de pui portionat,spalat se pun la fiert.

Din cand in cand se spumuieste.

Cand a plesnit pielea de la incheietura aripei se pun legumele .

Legumele spalate curatate si tocate marunt.

Dupa circa 30 de minute adaugam sucul de rosii.

Zeama de varza am fiert-o inainte,

Adauga zeama de varza si lasa sa mai fiearba 10 minute.

Potrivesti de sare,daca e cazul, si adaugi leusteanul si mararul tocate marunt.

Se serveste fierbinte cu sau fara ardei iute .

TIPS-URI

1

Daca se doreste se poate pune fidea sau orez.

2

Leusteanul si mararul le-am avut la congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana inspirata de pe bucataras.ro :)