Ciorba de rosii cu perisoare

de ela in Ciorbe, 8 Iul 2010 | 24342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2cepe verzi
  • 5-6rosii cherry
  • 1ardei gras
  • 2cartofi
  • 700ml suc de rosii
  • sare,piper,vegeta
  • 1cub vegeta pui cu leustean
  • 500gr carne tocata de curcan
  • 20gr orez
  • 1legatura marar
  • 1legatura patrunjel
  • 1ou
  • bors sau zeama de lamaie
  • 1legatura leustean
  • 2morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu perisoare:

Se curata  si se taie cubulete ardeiul,cartofii,ceapa,rosiile si morcovii si se pun sa fiarba in apa cu sare si ulei.Dupa ce a dat cateva clocote,se pune capacul si se lasa sa fiarba inabusit.

Separat,intr-un castron,se pun carnea tocata,orezul,oul si verdeata(mararul si patrunjelul)tocata marunt.Daca carnea nu este suficient de condimentata se mai pun sare si piper.Se framanta bine compozitia din care cu mainile umede se fac perisoarele.Se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei.Dupa ce au dat de cateva ori in clocot,se scot cu spumiera si se pun in ciorba de legume.Se mai lasa sa fiarba cateva minute si apoi se adauga sucul de rosii si se mai lasa sa fiarba vreo 30minute,se sareaza si se pipereaza dupa gust,se adauga vegeta si cubul de pui cu leustean,borsul sau zeama de lamaie.

Se serveste ornat cu leusteanul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (80)

Cris2711 1

04.03.2011, 18:43

vreau

mihaelar63 1

30.07.2014, 00:54

Bine arata ciorbita ta O punem la un meniu

Valclaudia 1

15.05.2015, 05:21

ce fain arata! As servi o portie mica!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta