Ciorba de salata

de mena29 in Ciorbe, 18 Mai 2010 | 5654 vizualizari

 

Este o ciorba racoroasa pentru zilele calde de vara.

 

INGREDIENTE

  • 2 capatani salata,
  • putin ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingura slaninuta tocata,
  • 3 oua,
  • 300 g smantana
  • 2 fire de marar o lamaie pentru acrit ciorba
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

Am spalat bine salata,am taiat marunt usturoiul,am pus putin ulei in oala,am adaugat usturoiul si l-am calit putin,am adaugat salata taiata si am inabusit-o putin dupa care am adaugat cca.1,5l apa.Am lasat sa fiarba aproximativ 10 min la foc potrivit dupa care am adaugat o lingura de slaninuta tocata,am pus sare dupa gust si si cu sucul de lamaie acrim tot dupa gust.Am amestecat bine cele trei galbenuse cu smantana intr-un castron si am luat cate un polonic de ciorba si am amestecat incet cu smantana cu ou dupa care am golit castronul in oala,am pus mararul si gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (60)

RuxyRux 1

01.05.2012, 17:00

E nemaipomenita...ador ciorbita asta..eu o fac insa fara slaninuta mi-ai facut o pofta de zile mari Mena draga mea draga, arata incredibil de imbietor!

mena29 1

01.05.2012, 17:05

Ma bucur Ruxy dar sa nu indrazniti sa papati din asta postata de mine ca-i p[ostata in urma cu doi ani

delia64 1

21.01.2015, 12:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta