Ciorba de salata verde

de diana_k in Ciorbe, 10 Apr 2013 | 5492 vizualizari

 

o ciorba nu tocmai aratoasa, in copilarie nici nu vroiam sa aud de ea, dar acum imi place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 3 capatanii salata verde
  • putina sunca, slanina, kaizer..etc
  • 2 linguri de ulei
  • 200ml smantana
  • 3 galbenusuri
  • sare, piper, boia, vegeta, sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde:

Sunca, ceapa si usturoiul verde se taie bucatele mici.

Salata se spala, se scurge de apa si se taie marunt.

Calim sunca in 2 linguri de ulei, cand s-a rumenit punem ceapa si usturoiul verde si lasam pe foc pana se inmoaie, apoi adaugam salata verde. Amestecam usor pana se inmoaie si salata apoi adaugam 2 litrii de apa. Lasam sa fiarba acoperita timp de 15 minute.

Condimentam ciorba si o acrim dupa gust.

Galbenusurile le batem cu furculita, punem smantana si un polonic de zeama din oala, amestecam si turnam compozitia inapoi in oala. Mai lasam 1 minut pe foc si ciorba este gata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata